Uudet pelaajat

Mukaan KyIF-07 joukkueeseen - tutustu kuukausi maksutta!

Joukkueesseemme mahtuu mukaan aina uusia pelikavereita! Harjoittelemme noin kolme kertaa viikossa, ja tarkemmat treeniajat löydät kalenteristamme joukkueen etusivulla. 

Voit tulla mukaan kokeilemaan jalkapalloharrastusta ottamalla yhteyttä Emmi Åkerblomiin (emmi.akerblom(a)gmail.com tai 040-725 8338). 

Harjoituksiin tarvitset mukaan sopivan liikuntavarustuksen (sisä-/ulkotreenit), oman pallon sekä säärisuojat ja vesipullon. Aluksi käyvät hyvin ulkotreeneissä myös lenkkaritkin, koulun salissa sisäpeli- tai futsalkengät. 
Lisätietoa löydät kohdasta "Varusteet".

Ensimmäisen kuukauden voit tutustua toimintaamme maksutta. Silloin lapsi pelaa omaalla vastuulla ja seuran puolesta hänellä ei ole vakuutusta. 

Kun haluatte virallisesti liittyä mukaan joukkueeseen:

Kun päätätte liittyä mukaan joukkueeseen, täytä ja palauta sivun alalaidasta löytyvä "Pelaajatietolomake" joukkueenjohtajalle/valmentajille harjoituksissa tai voit toimittaa sen myös sähköisesti (emmi.akerblom(a)gmail.com).

Lomakkeen palauttamisen jälkeen hankimme pelaajalle pelipassin ja lisenssin sekä lähetämme kausimaksutiedot sähköpostitse. Maksu on kausimaksu (1.1.-31.12.) ja se sisältää Palloliiton vakuutuksellisen lisenssin sekä KyIF:n jaostomaksun. Vakuutus ja lisenssi tulevat voimaan pelaajamaksun suorittamisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!


ĉ
kyif-07 jalkapallo,
25.1.2015 klo 21.59